Over de salon

Schoonheidssalon Le Souris

Op mijn twaalfde kwam ik zelf voor het eerst in een schoonheidssalon voor een acne-behandeling. Ik wist toen meteen, dit is wat ik wil. Na mijn Havo ben ik gelijk de particuliere opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen aan het instituut Ria de Korte te Amsterdam. Daar heb ik zowel de opleiding tot schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en visagiste afgerond.

Na het behalen van mijn diploma’s ben ik op mijn negentiende mijn eigen salon gestart. In het begin combineerde ik de salon met een kantoorbaan totdat mijn klantenkring voldoende gegroeid was en ik mij volledig op de salon kon gaan richten. Regelmatig volg ik cursussen en workshops om mijn kennis op niveau te houden.

Vanaf het begin werk ik met de producten van het Duitse merk Rosa Graf. Dit inmiddels wereldwijd bekende merk bestaat al sinds 1926. Paul Graf heeft toen een cosmetisch laboratorium opgericht om de schoonheidssalon van zijn echtgenote mevrouw Rosa Graf te voorzien van hoogwaardige cosmetische producten. In het laboratorium van Rosa Graf wordt doorlopend onderzoek gedaan naar nieuwe behandelmethodes en waardevolle professionele producten.

Voor de visagie werk ik met de make-up van John v G. Een professionele make-up met een goede prijs kwaliteit verhouding. U kunt kiezen uit diverse soorten behandelingen afgestemd op uw huidtype. Het is ook mogelijk een gezichtsbehandeling te combineren met een pedicure behandeling zo hoeft u maar één keer de deur uit en bent u van top tot teen verzorgd. Ook voor alleen pedicure, epileren, verven of harsen kunt u bij mij terecht.

Al ruim 25 jaar heb ik nu een schoonheidssalon aan huis in Culemborg en oefen mijn beroep nog steeds met heel veel plezier uit. Ik zie het als een uitdaging om mijn klanten in een ontspannen sfeer precies de verzorging te geven die bij ze past. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Een bezoek aan schoonheidssalon Le Souris is een verwenmomentje voor uzelf en uw huid.